(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Info 05.10.2018.
Stara Pazova
Školama naloženo da hitno povećaju mere bezbednosti učenika

Oba vrtića, svih 10 osnovnih i 3 srednje škole na teritoriji opštine Stara Pazova uputile su apel da se zbog pokušaja otmice učenika u obližnjim mestima preporučuju dodatne mere u cilju bezbednosti dece na putu od kuće do škole i obrnuto.

Nadležni apeluju da roditelji mlađih učenika u skladu sa svojim mogućnostima dovode i odvode decu u školu, a stariji učenici ne idu sami već u grupama, ne pričaju sa nepoznatima i ne približavaju se sumnjivim vozilima.

Apel je mera koju je Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje naložio kao hitnu meru svim prosvetnim inspekcijama širom Vojvodine u cilju povećenja kontrole mera bezbednosti u svim obrazovnim ustanovama a povodom pokušaja otmice u pojedinim mestima.

Podsetimo, od početka ove godine prema podacima policije nestalo je blizu 500 dece.