(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Život 04.10.2018.
Stara Pazova
Održana komemoracija povodom smrti sportskog novinara Dragana Bursaća

Komemoracija povodom smrti našeg kolege Dragana Bursaća održana je danas u Svečanoj sali Bele zgrade u Staroj Pazovi uz prisustvo članova njegove porodice, kolega, sportista i predstavnika lokalne samouprave.

Minutom ćutanja počeo je komemorativni skup na kojem su kolege i sportski radnici istakli da ga pamte kao vrhunskog profesionalca u potpunosti posvećenog poslu sa izrazito objektivnim stavovima.

Bursać je bio novinar čije tekstove nije trebalo proveravati, a njegovo hirurško precizno i nepogrešivo svedočenje sportskih događaja njegov su sinonim, istakao je direktor RTV Stara Pazova Miloš Lazić.

Svoje sportsko znanje nesebično je prenosio na mlađe kolege. Sportski hroničar ali i vanserijski čovek, kako kažu njegovi prijatelji.

Stara Pazova izgubila je čoveka koji je najzaslužniji za održavanje tradicije dodeljivanja prestižne nagrade Sportista godine opštine Stara Pazova .

Bursać je rođen u Krnješevcima, nakon Gimnazije završio je Fakultet političkih nauka u Beogradu. Profesionalno se bavio sportskim novinarstvom na radiju, a kasnije i na RTV Stara Pazova više od 30 godina. Bio je autor i voditelj emisija "Legende sporta" i "Sport specijal", realizovao je prenose brojnih sportskih događaja. Preminuo je usled iznenadne bolesti u 60. godini života.