(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Info 01.10.2018.
Stara Pazova
Obeležen Dan škole u staropazovačkoj OŠ "Simeon Aranicki"

Staropazovačka Osnovna škola "Simeon Aranicki", najmlađa škola u ovom mestu obeležila je Dan škole uz prigodan program i dodelu zahvalnica prisutnim saradnicima i predstavnicima javnih preduzeća, a događaju su prisustvovali i predstavnici pokrajinske Vlade.

Dan Osnovne škole "Simeon Aranicki", 1. oktobar, ali i početak Dečije nedelje obeleženi su svečanošću kao osvrt na punih 9 godina rada škole koja je ušla u svoju desetogodišnjicu od osnivanja.

Šta je sve urađeno kroz 10 godina prikazao je kratak spot koji su spremili učenici sa svojim nastavnicima.

Nadogradnja škole potkrovljem kako bi se nastava odvijala u jednoj smeni, ali i eko učionica samo su deo planova za skoriju budućnost.

Brojni projekti uz pomoć pokrajinskih i republičkih sredstava ovu školu svrstavaju u red najsavremenijih u opštini. "Digitalna učionica" projekat je koji se sprovodi od ove školske godine, ali i mnogi drugi.

Najmlađa staropazovačka škola rađena je po svim evropskim standardima od bezbednosti do opremljenosti, a budžetska sredstva građana posredstvom lokalne samouprave uložene su na pravi način.

Nastavu u ovoj osnovnoj školi pohađa 530 učenika u 24 odeljenja.