(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: USVOJEN ZAKON O TRANSFORMACIJI KBS U VOJSKU : SRBIJA ZATRAŽILA HITNU SEDNICU SB UN • ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POLICIJSKE UPRAVE U SREMSKOJ MITROVICI PREKO 2.600 KRIVIČNIH DELA POČINJENO U SREMU U TOKU PROTEKLE GODINE • SNEG I LEDENA KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: JKP “ČISTOĆA” ČISTI PUTEVE PO PRIORITETIMA• VREME: VEČERAS SNEG, NAJNIŽA TEMPERATURA -5 STEPENI
Info 01.10.2018.
Surduk
Održana 25. Fijakerijada u Surduku

Poslednji septembraki dan u Surduku bio je u znaku konjičkog sporta i sada već tradicionalne 25. po redu Fijakerijada koja se održala na stadionu Fudbalskog kluba „Borav“ u organizaciji Konjičkog kluba „Konverzano“ pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova.

Konji iz 45 klubova takmičili su se u kategorijama dvopreg i četvoropreg na kapije na 1500 metara koji su u ovoj godini na fijakerijadama širom Srbije osvojili najveći broj poena. Otvoreno Prvestvo Srbije u vožnji paradnih konjičkih zaprega okupila je ljubitelje konjičkog sporta na fudbalskom stadionu u Surduku.

Fijakerijada u Surduku od ove godine manifestacija je od opštinskog značaja i organizuje se pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova, a u bogatom kulturno – umetničkom programu posetioci i učesnici uživali su u narodnoj tradiciji, tamburaškoj muzici i nastupu mažoretkinja, dok su u revijalnom delu nastupili konji u dvorepgu i petopregu.