(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: USVOJEN ZAKON O TRANSFORMACIJI KBS U VOJSKU : SRBIJA ZATRAŽILA HITNU SEDNICU SB UN • ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POLICIJSKE UPRAVE U SREMSKOJ MITROVICI PREKO 2.600 KRIVIČNIH DELA POČINJENO U SREMU U TOKU PROTEKLE GODINE • SNEG I LEDENA KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: JKP “ČISTOĆA” ČISTI PUTEVE PO PRIORITETIMA• VREME: VEČERAS SNEG, NAJNIŽA TEMPERATURA -5 STEPENI
Život 01.10.2018.
Stara Pazova
Počinju 9. Oktobarski dani solidarnosti sa starijim ljudima u Staroj Pazovi

9. Oktobarski dani solidarnosti sa starijim ljudima održaće se tokom oktobra u Klubu za dnevni boravak u Staroj Pazovi u organizaciji Centra za socijalni rad Stara Pzaova.

Svakog utorka od 18 časova građani trećeg doba, ali i oni mlađi imaće priliku da uživaju u poetsko muzičkim večerima. U utorak 2. oktobra održaće se Feniskovo poselo na kojem će nastupiti Beki Bekić,a domaćin ovog skupa je staropazovačko Društvo za afirmaciju invalida „Feniks“.

Tokom ovog meseca u pomenutom prostoru biće izložene slike Nevenke Grujić, a u okviru Dečije nedelje biće organizovana i akcija međugeneracijske solidarnosti kada će članova kluba obići deca iz Predškolske ustanove „Poletarac“ u Staroj Pazovi.