(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Život 01.10.2018.
Stara Pazova
Počinju 9. Oktobarski dani solidarnosti sa starijim ljudima u Staroj Pazovi

9. Oktobarski dani solidarnosti sa starijim ljudima održaće se tokom oktobra u Klubu za dnevni boravak u Staroj Pazovi u organizaciji Centra za socijalni rad Stara Pzaova.

Svakog utorka od 18 časova građani trećeg doba, ali i oni mlađi imaće priliku da uživaju u poetsko muzičkim večerima. U utorak 2. oktobra održaće se Feniskovo poselo na kojem će nastupiti Beki Bekić,a domaćin ovog skupa je staropazovačko Društvo za afirmaciju invalida „Feniks“.

Tokom ovog meseca u pomenutom prostoru biće izložene slike Nevenke Grujić, a u okviru Dečije nedelje biće organizovana i akcija međugeneracijske solidarnosti kada će članova kluba obići deca iz Predškolske ustanove „Poletarac“ u Staroj Pazovi.