(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: USVOJEN ZAKON O TRANSFORMACIJI KBS U VOJSKU : SRBIJA ZATRAŽILA HITNU SEDNICU SB UN • ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POLICIJSKE UPRAVE U SREMSKOJ MITROVICI PREKO 2.600 KRIVIČNIH DELA POČINJENO U SREMU U TOKU PROTEKLE GODINE • SNEG I LEDENA KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: JKP “ČISTOĆA” ČISTI PUTEVE PO PRIORITETIMA• VREME: VEČERAS SNEG, NAJNIŽA TEMPERATURA -5 STEPENI
Sport 28.09.2018.
Vojka
Javni čas fizičke aktivnosti u Vojki

Među vodećim bolestima savremenog društva je gojaznost, a lek za izlečenjem ovog hroničnog oboljenja je fizička aktivnost. Kako bi promovisali važnost bavljenja fizičkom aktivnošću, u Osnovnoj školi „Milan Hadžić“ u Vojki organizovan je javni čas fizičkog vaspitanja.

Da je u zdravom telu zdrav duh potvrdili su najmlađi Vojčani, ali i učenici osnovne škole u ovom selu koji su na javnom času održanom u dvorištu škole promovisali važbanje i važnost bavljenja fizičkom aktivnošću.

U akciji su pored učenika učestvovali i zasposleni u školi, ali i roditelji đaka koji su u ranim jutarnjim satima iskoristili vreme i poslali jasnu poruku. Akciji se pridružila i direktorka škole koja je apelovala na svoje učenike da se bave sportom u što ranijem uzrastu.

Pored redovnih časova fizičkog vaspitanja, učenici ove škole učestvuju i u krosu RTS-a, tradicinalnoj manifestaciji, a veliki je broj učenika koja postižu izuzetne rezultate u raznim sportskim disciplinama.