(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Kultura 28.09.2018.
Stara Pazova
17 slikara i 3 vajara predstavljaju opštinu Stara Pazova u Sremu

15. Opštinska smotra likovnog stvaralaštva održana je u Staroj Pazovi u organizaciji Saveza amatera opštine. Selektor ovogodišnje smotre Marijan Karavla, akademski slikar doneo je odluku da ovu sremsku opštinu na Zonskoj smotri predstavlja 17 slikara i 3 vajara.

Među najboljima u opštini našli su se Željka Ćurčin iz staropazovačkog Udruženja liklvnog umetnika koja je sa akrilom na platnu osvojila prvo mesto, Gordana Špralja Tomašević iz novobanovačkog Udruženja likovnih umetnika „Leonarado“ koja je sa uljem na platnu osvojila drugo mesto, dok je treć mesto pripalo Zorici Opavski iz staropazovačkog Udruženja likovnih umetnika sa akrilom na platnu.