(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: USVOJEN ZAKON O TRANSFORMACIJI KBS U VOJSKU : SRBIJA ZATRAŽILA HITNU SEDNICU SB UN • ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POLICIJSKE UPRAVE U SREMSKOJ MITROVICI PREKO 2.600 KRIVIČNIH DELA POČINJENO U SREMU U TOKU PROTEKLE GODINE • SNEG I LEDENA KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: JKP “ČISTOĆA” ČISTI PUTEVE PO PRIORITETIMA• VREME: VEČERAS SNEG, NAJNIŽA TEMPERATURA -5 STEPENI
Kultura 28.09.2018.
Stara Pazova
17 slikara i 3 vajara predstavljaju opštinu Stara Pazova u Sremu

15. Opštinska smotra likovnog stvaralaštva održana je u Staroj Pazovi u organizaciji Saveza amatera opštine. Selektor ovogodišnje smotre Marijan Karavla, akademski slikar doneo je odluku da ovu sremsku opštinu na Zonskoj smotri predstavlja 17 slikara i 3 vajara.

Među najboljima u opštini našli su se Željka Ćurčin iz staropazovačkog Udruženja liklvnog umetnika koja je sa akrilom na platnu osvojila prvo mesto, Gordana Špralja Tomašević iz novobanovačkog Udruženja likovnih umetnika „Leonarado“ koja je sa uljem na platnu osvojila drugo mesto, dok je treć mesto pripalo Zorici Opavski iz staropazovačkog Udruženja likovnih umetnika sa akrilom na platnu.