(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: USVOJEN ZAKON O TRANSFORMACIJI KBS U VOJSKU : SRBIJA ZATRAŽILA HITNU SEDNICU SB UN • ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POLICIJSKE UPRAVE U SREMSKOJ MITROVICI PREKO 2.600 KRIVIČNIH DELA POČINJENO U SREMU U TOKU PROTEKLE GODINE • SNEG I LEDENA KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: JKP “ČISTOĆA” ČISTI PUTEVE PO PRIORITETIMA• VREME: VEČERAS SNEG, NAJNIŽA TEMPERATURA -5 STEPENI
Kultura 27.09.2018.
Nova Pazova
Dani doseljenika u petak i subotu u Novoj Pazovi

U okviru manifestacije „Dani doseljenika“ koju organizuje Mesna zajednica Nova Pazova i ogranak staropazovačke biblioteke „Petar Petrović Njegoš“ u Novoj Pazovi u petak 28. septembra s početkom u 18 časova održaće se književno veče na kojem će se predstaviti istraživanje mr Gordane Bejarović pod nazivom „Ko smo, odakle smo“, a koje se tiče porekla porodica koje su se doselile iz okoline Splita u Novu Pazovu.

U subotu 29. septembra od 19.30 časova održaće se koncert dva novopazovačkih kulturno – umetničkih društava „Mladost“ i „Sveti Sava“ sa gostima: KUD „Kozara“ iz Prijedora i KUD „Sloboda“ iz Rumenke. Podsetimo, manifestacije je posvećena čuvanju uspomena na dolazak prvih kolonista u Sremu odmah po završetku Drugog svetskog rata.