(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Kultura 27.09.2018.
Nova Pazova
Dani doseljenika u petak i subotu u Novoj Pazovi

U okviru manifestacije „Dani doseljenika“ koju organizuje Mesna zajednica Nova Pazova i ogranak staropazovačke biblioteke „Petar Petrović Njegoš“ u Novoj Pazovi u petak 28. septembra s početkom u 18 časova održaće se književno veče na kojem će se predstaviti istraživanje mr Gordane Bejarović pod nazivom „Ko smo, odakle smo“, a koje se tiče porekla porodica koje su se doselile iz okoline Splita u Novu Pazovu.

U subotu 29. septembra od 19.30 časova održaće se koncert dva novopazovačkih kulturno – umetničkih društava „Mladost“ i „Sveti Sava“ sa gostima: KUD „Kozara“ iz Prijedora i KUD „Sloboda“ iz Rumenke. Podsetimo, manifestacije je posvećena čuvanju uspomena na dolazak prvih kolonista u Sremu odmah po završetku Drugog svetskog rata.