(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Kultura 13.09.2018.
Stara Pazova
ĆIRINI POZORIŠNI DANI: Sedam dana pozorišta u Novoj Pazovi

Tradicionalni “Ćirini pozorišni dani“ u Novoj Pazovi održaće se od 14. do 23. septembra u sali Kulturno – poslovnog centra u organizaciji Amaterskog pozorišta „Mirko Tatalović Ćira“.

Manifestaciju otvaraju domaćini sa predstavom „Pokondirena tikva“ u režiji Aleksandera Baka, a tokom sedam festivalskih večeri nastupiće ansambli iz Petrovca na Mlavi, Banatskog Karađorđeva, Loznice, Boljevaca, Novih Banovaca i Smederevske Palanke. Sve predstave počinju u 19.30 časova.

Festival koji se održava u čast pozorišnog stvaraoca i pedagoga mr Mirka Tatalovića Ćire od ove godine jedna je od 11 manifestacija od značaja u opštini Stara Pazova koja promoviše kulturu u ovom delu Srema, a održava se pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.