(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: USVOJEN ZAKON O TRANSFORMACIJI KBS U VOJSKU : SRBIJA ZATRAŽILA HITNU SEDNICU SB UN • ODRŽANA KONFERENCIJA ZA NOVINARE POLICIJSKE UPRAVE U SREMSKOJ MITROVICI PREKO 2.600 KRIVIČNIH DELA POČINJENO U SREMU U TOKU PROTEKLE GODINE • SNEG I LEDENA KIŠA OTEŽAVAJU SAOBRAĆAJ: JKP “ČISTOĆA” ČISTI PUTEVE PO PRIORITETIMA• VREME: VEČERAS SNEG, NAJNIŽA TEMPERATURA -5 STEPENI
Kultura 13.09.2018.
Stara Pazova
ĆIRINI POZORIŠNI DANI: Sedam dana pozorišta u Novoj Pazovi

Tradicionalni “Ćirini pozorišni dani“ u Novoj Pazovi održaće se od 14. do 23. septembra u sali Kulturno – poslovnog centra u organizaciji Amaterskog pozorišta „Mirko Tatalović Ćira“.

Manifestaciju otvaraju domaćini sa predstavom „Pokondirena tikva“ u režiji Aleksandera Baka, a tokom sedam festivalskih večeri nastupiće ansambli iz Petrovca na Mlavi, Banatskog Karađorđeva, Loznice, Boljevaca, Novih Banovaca i Smederevske Palanke. Sve predstave počinju u 19.30 časova.

Festival koji se održava u čast pozorišnog stvaraoca i pedagoga mr Mirka Tatalovića Ćire od ove godine jedna je od 11 manifestacija od značaja u opštini Stara Pazova koja promoviše kulturu u ovom delu Srema, a održava se pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.