(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Život 05.09.2018.
Stara Pazova
Počela dodela udžbenika i školskog prubora za sve prvake

Opština Stara Pazova, na čelu sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem, treći put za redom je organizovala i dodelila besplatne udžbenike i školski pribor đacima prvacima u svih 9 osnovnih škola na teritoriji lokalne zajendice.

646 đaka prvaka je dobilo besplatne udžbenike, za koji je opština izdvojila 4 800 000 dinara. Ovo je bila samo jedna u nizu akcija koje opština godinama sprovodi u cilju ulaganja u obrazovanje, koje je prioritet.

Podsećamo, opštinsko rukovodstvo nagrađuje najbolje učenike, regresira prevoz srednjoškolcima, studentima, i novčano nagrađuje studente sa prosekom preko 9.