(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Kultura 01.08.2018.
Stara Pazova
Nastupom Riblje čorbe otvoreni "Dani opštine Stara Pazova". Večeras Aca Lukas

Pesmom “Ja ću da pevam” počela je Riblja čorba koncert u Staroj Pazovi i na taj način otvoreni su "Dani Opštine Stara Pazova".
Manifestacija koja traje do 2. avgusta organizuje se po prvi put i čast da je otvori imao je najpopularniji rok sastav u Srbiji, rekao je Goran Jović, predsednik SO Stara Pazova, pozdravljajući posetioce kojih je bilo između 7 i 8 hiljada. Upravo ove godine "Riblja čorba" proslavlja 40 godina postojanja i priprema svoj 20. album, najavio je frontmen Bora Đorđević. Kao predgrupa, na gradskom Trgu dr Zoran Đinđić, nastupio je sastav "Krave na putu". Sinoć su Dani Opštine Stara Pazova nastavljeni svečanom večerom i uručenjem nagrada Mesne zajednice Stara Pazova, a na Trgu su nastupili lokalne muzičke grupe "Tezgarok" i "Pro bono". Danas, na sam dan Svetog Ilije, biće održana svečana sednica SO, a u večernjim satima promocija knjige Branka Oreščanina i koncert Ace Lukasa.