(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Veliko interesovanje građana za vaučere. Podeljeno više od 130.000. : Žetva pšenice u punom jeku : U toku Memorijalni turnir Nikola Vulinović. Finale 10.jula : VREME: Jutarnja temperatura od 17 do 23, dnevna do 30 stepeni
Politika 13.07.2018.
Stara Pazova
SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen rebalans. U Novoj Pazovi se rešava kišna kanalizacija u 10 najkritičnijih ulica

Danas je održana 30. sednice SO Stara Pazova, a većinom glasova lokalnih odbornika usvojene su sve tačke dnevnog reda među kojima se našao i rebalans budžeta za ovu godinu.
Najveću pažnju predstavnika opozicionih stranaka izazvao je novi rebalans budžeta za ovu godinu koji, između ostalog, podrazumeva nova infrastrukturna ulaganja u Novu Pazovu koja se odnose na izgradnju kanalizacione mreže i rešavanje problema odvođenja atmosferskih voda u 10 najkritičnih ulica u ovom naselju za šta će biti utrošeno 228 miliona dinara. Lokalni odbornici dali su saglasnost da se postojeća javna rasveta zameni LED tehnologijom, a bilo je reči o u programu poslovanja JKP „Vodovod i kanalizacija“. Izvestiocima ovog preduzeća postavljeno je pitanje može li ono da bude izvođač radova kada se krene sa izgradnjom kanalizacione mreže u ulicama u Novoj Pazovi. Pored odborničkih pitanja koja su se odnosila, između ostalog, i na komunalne probleme, na ovoj sednici razrešen je dužnosti dosadašnji direktor staropazovačkog Doma zdravlja Aleksandar Omerović, te je na njegovo mesto na period od 6 meseci imenovana doktorka Snežana Tabaković. Usvojeni su i novi statuti obe predškolske ustanove, a predsednik Skupštine opštine Stara Pazova zakazao je svečanu sednicu 2. avgusta kada se obeležava Dan opštine koja će se održati u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi.