(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 14.06.2018.
Stara Pazova
Lažna vest da je u naseljima staropazovačke opštine voda zagađena metanom

Nakon što se juče na Viber grupama i ostalim društvenim mrežama pojavila lažna informacija da je voda u prestonici zagađena, da se u njoj nalazi metan koji tamo navodno dospeo neopreznošću radnika, slična informacija se pojavila i na lokalnom nivou.
Naime, veliki broj stanovnika, pre svega iz Novih Banovaca i Nove Pazove je dobilo sličnu poruku. Kako saznajemo u JP "Vodovod i kanalizacija" voda u svim naseljima Opštine Stara Pazova je apsolutno ispravna za piće i njen kvalitet se redovno kontroliše. Oni koji su u Beogradu plasirali ovu lažnu vest su prijavljeni policiji zbog širenja lažnih vesti i izazivanja panike, a slično se može očekivati i na lokalu.