(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu isključenje struje u Novim Banovcima • Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa • REFERENDUM U OPŠTINI STARA PAZOVA: 61,77 % izašlih glasača zaokružilo DA • COVID 19: Redovi ispred kovid ambulanti širom Srbije se ne smanjuju, već nekoliko dana registruje se petocifreni broj zaraženih. U Srbiji registrovano 12.797 obolelih • Bronza za Mariju Malić na Gran priju u Soveniji • VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 30.05.2018.
Stara Pazova
Nasilje na ulici u Staroj Pazovi (VIDEO)

U na adresu RTV Stara Pazova sa e-mail adrese „zakon.za.sve.po.pravdi@gmail.com“ stigao je video snimak u kojem mladić na sred ulice nasilnički udara starijeg muškarca.
U video snimku koji je stigao u redakciju RTV Stara Pazova jasno se vidi da se ovaj nemili događaj dogodio u ponedeljak 28. maja oko 19 časova, a kako nezvanično saznajemo sve se dogodilo i Šafarikovoj ulici u Staroj Pazovi. Dvadesetsedmogodišnji mladić M.S. iz Stare Pazove u određenom trenutku izašao je iz automobila, prišao biciklisti na putu i udarcima ga savladao na zemlju. 73-godišnji muškarac je nakon ovog nasilničkog ponašanja određeno vreme bio u nesvesti, a počinilac još par trenutaka zadržao pored povređenog, a zatim sklanio srušeni bicikl s puta. Na snimku se vidi i da je nakon incidenta u određenom trenutku u automobil na mesto vozača sela osoba ženskog pola. Uzrok ovog nasilničkog ponašanja nije poznat, a prema našim nezvaničnim saznanjima radi se o konfliktu koji je stariji muškarac na biciklu imao sa devojkom dvadesetsedmogodišnjeg muškarca. Kako saznajemo, određeno vreme on je devojku pratio i upućivao joj pretnje, a pretpostavlja se da se radi o osobi sa psihičkim smetnjama. Slučaj je prijavljen policiji, a počinilac je priveden i sasluašan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi. Ovaj slučaj okvalifikovan je kao prekršaj, a pola sata nakon privođenja M.S. je pušten na slobodu. Snimak je objavljen na društvenoj mreži Youtube što je dodatno uznemirilo javnost u Staroj Pazovi.