(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu isključenje struje u Novim Banovcima • Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa • REFERENDUM U OPŠTINI STARA PAZOVA: 61,77 % izašlih glasača zaokružilo DA • COVID 19: Redovi ispred kovid ambulanti širom Srbije se ne smanjuju, već nekoliko dana registruje se petocifreni broj zaraženih. U Srbiji registrovano 12.797 obolelih • Bronza za Mariju Malić na Gran priju u Soveniji • VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Život 23.05.2018.
Stara Pazova
Akcija "Matura 2018": Policija sa maturantima o bezbednosti tokom proslava

Pripadnici Policijske stanice u Staroj Pazovi i ove godine organizuju aktivnosti u cilju unapređenja bezbednosti maturanata. Aktivnosti koje se preduzimaju sa ciljem da učenici završnih razreda bezbedno proslave završetak srednje škole, Ministarstvo unutrašnjih poslova uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja realizuje u sklopu projekta „Matura 2018“.
Oko 270 maturanata ove godine završava srednje škole u opštini Stara Pazova, a za nekoliko dana nastava će biti privedena kraju, te će poslednji školski dan iskoristiti za proslavu. S ciljem da bezbedno proslave završetak srednje škole za maturante iz sve tri srednje škole organizovano je predavanje u sali Bele zgrade koje su održali policajci Policijaske stanice u Staroj Pazovi. Policija će u dane završetka školske godine pojačano kontrolisati javni red i mir i bezbednost saobraćaja u blizini školskih dvorišta, na ulicama, trgovima i u blizini objekata u kojima se planira maturantska proslava.