(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu isključenje struje u Novim Banovcima • Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa • REFERENDUM U OPŠTINI STARA PAZOVA: 61,77 % izašlih glasača zaokružilo DA • COVID 19: Redovi ispred kovid ambulanti širom Srbije se ne smanjuju, već nekoliko dana registruje se petocifreni broj zaraženih. U Srbiji registrovano 12.797 obolelih • Bronza za Mariju Malić na Gran priju u Soveniji • VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 10.05.2018.
Stara Pazova
Počinju "Dani Stare Pazove u Bratislavi"

Ovog vikenda u glavnom gradu Slovačke biće održani Dani Stare Pazove. Ova manifestacija koja ima za cilj da promoviše i predstavi sve potencijale staropazovačke opštine, od privrede do sporta, održava se po prvi put i rezultat je saradnje ove opštine i gradske opštine u Bratislavi Stari Grad.
U petak uveče će biti otvorena izložba akademskih slikara, nakon čega je u najavi koncert klasične muzike i predstava Krčma na glavnom drumu u režiji Miroslava Benke. U subotu će se na glavnom gradskom trgu od 12 do 18 časova, pesmom i igrom predstaviti OKUD Sveti Sava iz Nove Pazove i FA Klasje SKUD-a Čmelik iz Stare Pazove, Tamburaški orkestar Ljubinka Lazića i grupa "Pangea bojs" iz Nove Pazove. Pored toga, učešće uzimaju i sva udruženja žena iz cele opštine, koja će predstaviti narodnu tradiciju i gastronomiju ovog kraja, a svoj štand će imati i TO Stare Pazove. Ujedno će biti prikazan dokumentarni film u produkciji RTV Stara Pazova. Ova manifestacija ima za cilj unapređenje saradnje na svim nivoima.