(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu isključenje struje u Novim Banovcima • Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa • REFERENDUM U OPŠTINI STARA PAZOVA: 61,77 % izašlih glasača zaokružilo DA • COVID 19: Redovi ispred kovid ambulanti širom Srbije se ne smanjuju, već nekoliko dana registruje se petocifreni broj zaraženih. U Srbiji registrovano 12.797 obolelih • Bronza za Mariju Malić na Gran priju u Soveniji • VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 03.05.2018.
Stara Pazova
Sutra novi tretman suzbijanja larvi komaraca

Novi tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine Stara Pazova obaviće se u petak 4. maja s početkom u 8 časova. Preparat kojim će se izvršiti tretman nije opasan za pčele, a lokaliteti površine 35 hektara na kojima će se sprovesti su kanali, jezera i bare u Staroj Pazovi, Starim Banovcima, Belegišu i Golubincima.
Tetman će izvršiti novosadsko preduzeće ovlašćeno za izvršenje usluge suzbijanje komaraca na teritoriji Vojvodine u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za urbanizam, graditeljstvo i zaštitu životne sredine.
Podsećamo, od 13. do 20. aprila tretman suzbijanja larvi komaraca sproveden je na priobalju i izlivu reka, kanalima, jezerima i barama, odnosno na pribalju Dunavu, Belegiškoj adi i kanalu Budovar, a u toku je i suzbijanje odraslih formi komaraca iz vazduha u Starim i Novim Banovcima, Surduku i Belegišu, kao i suzbijanje odraslih formi komaraca sa zemlje ULV metodom hladnog zamagljivanja u Staroj i Novoj Pazovi, Krnješevcima, Vojki i Golubincima preparatima toksičnim za pčele koje traje od 30. aprila do subote 5. maja.