(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova raspisala je javnu nabavku za dogradnju trenažne hale u Novoj Pazovi.• Počinje bioskopska sezona u Staroj i Novoj Pazovi • U toku renoviranje sanitarnog čvora u staropazovačkom vrtiću • U toku ugradnja led tehnologije u sistem javne rasvete • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura od 13 do 26 stepeni
Info 27.04.2018.
Stara Pazova
U nedelju Međunarodna izložba pasa svih rasa

Međunarodna izložba pasa svih rasa „CACIB Stara Pazova 2018“ održaće se u nedelju 29. aprila na rasadniku „Brest“ u Staroj Pazovi sa početkom u 10 časova. Organizator ove manifestacije je Kinološko društvo „Stara Pazova“ uz podršku opštine.
Na izložbi će vlasnici iz preko 20 zemalja izlagati rasne pse koji imaju rodovnik izdat od Kinološkog saveza Republike Srbije ili rodovnik izdat od inostranih kinoloških organizacija koje su priznate od Međunarodne kinološke federacije, tako da se ne mogu se izlagati slepi i gluvi psi, visokoskotne kuje, kuje u teranju, niti psi čiji su vlasnici pod disciplinskom kaznom. Takođe, ni psi koji ne poseduju propisanu potvrdu o vakcinaciji protiv besnila i potvrdu protiv besnila i potvrdu o zdravstvenom stanju za 2018. godinu neće biti pušteni u izložbeni prostor. Organizatori obaveštavaju da ujedljivi psi moraju nositi zaštitnu korpu. Za sve rase predviđene su sledeće titule: C.A.C.I.B., Res. C.A.C.I.B., C.A.C., Res. C.A.C., prvak razreda mladih, najlepši odgajivački par, najlepša odgajivačka grupa, majlepši mladi pas i najlepši pas izložbe.