(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Kultura 27.04.2018.
Stara Pazova
Pobednici „Pazovizije“ članovi muzičke grupe „Pangea bojs“ iz Nove Pazove

Pobednici prvog muzičkog festivala „Pazovizija 2018“ su članovi muzičke grupe pod nazivom „Pangea bojs“ iz Nove Pazove koji su oformljeni pre oko godinu dana. Sastav čine vokalni solista Mihajlo Mijailović, bas gitarista Boško Draganić, bubnjar Ivan Milovanović, klavijaturista Đorđe Marjanović i gitarista Igor Hrkalović.
Pomenuta petorka predstavljaće ovu sremsku opštinu na manifestaciji „Dani Stare Pazove u Bratislavi“ koji se održavaju od 11. do 13. maja u Republici Slovačkoj, a publika u Staroj Pazovi moći će da ih čuje i u okviru Kulturnog leta u Staroj Pazovi. Organizator prve „Pazovizije“ je Opština Stara Pazova i Centar za kulturu i prema njihovim najavama ovaj festival biće održan u dve kategorije „Folk Pazovizija“ i „Pop – rok Pazovizija“.