(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa • Od ove školske godine primenjuje se zakon o dualnom obrazovanju • pola Starih Banovaca bez struje • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 09.04.2018.
Novi Banovci
NOVI BANOVCI: Maloletnici uništavali dekorativnu podnu rasvetu na platou ispred Doma kulture

Grupa maloletnih delikvenata za koje se pretpostavlja da se u kasnim večernjim satima okupljaju u dvorištu Osnovne škole u Novim Banovcima, na jedan od najvećih hrišćanskih praznika Uskrs, u nedelju oko 21.30 kamenicama su razbijali dekorativnu podnu rasvetu na platou ispred Doma kulture.
Procenjena vrednost pričinjene štete je oko 500 evra, a ukoliko se tome doda zamena podnih instalacije šteta bi mogla da bude daleko veća. Podsećamo, radovi na postavljanju podnih reflektora izvode se u okviru detaljnog uređenja centralne građevinske zone kojim se rekonstruiše Školska ulica prema spustu ka Dunavu i prostor oko hrama Svetog Vasilija Ostroškog, Doma kulture, Osnovne škole i Doma zdravlja, a koje sa preko 50 miliona dinara zajednički finansiraju Ministarstvo privrede i Opština Stara Pazova.