(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Pokrajinski sekretar i predstavnici lokalne samouprave obišli radove na izgradnji kanalizacione mreže • Oskrnavljen grob u Starim Banovcima • Staropazovački Rotari klub donirao CTG aparat Domu zdravlja • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Kultura 03.04.2018.
Stara Pazova
5 predstava iz staropazovačke opštine na višem nivou takmičenja

Selektor opštinskih smotri dramskog stvaralaštva Zoltan Fridman je za naknadnu selekciju za festival u Staroj Pazovi predložio predstavu „Pokondirena tikva“ AP Mirko Tatalović iz Nove Pazove u režiji Aleksandera Baka i predstavu „Đavo u bračnom raju“ SP VHV iz Stare Pazove u režiji Anjičke Balaž.
Za smotru u Jaši Tomiću predložene su novopazovačka i predstava Dramskog studija iz Starih Banovaca „Nemam da platim i neću da platim“ u režiji Igora Piskle. Kada je u pitanju dečje dramsko stvaralaštvo Aleksander Bako je pogledao sve 4 dečje predstave iz ovogodišnje produkcije a na zonsku smotru u Pećince predložio dve – „Pometnja u knjizi“ OŠ H.J. Čmelik iz Stare Pazove i „Menjam pubertet za nešto bolje – povoljno“ iz Starih Banovaca u režiji Radinke Šljukić. A prošlog vikenda na festivalu u Pivnicama DIDA, prvo mesto je pripalo staropazovačkoj komediji Đavo u bračnom raju, koja će predstavljati dramsko stavaralaštvo Slovaka iz Srbije na festivalu Palarikova Rakova u Slovačkoj.