(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Kultura 03.04.2018.
Stara Pazova
U toku prijave muzičkih grupa za "Pazoviziju 2018"

Novi muzički festival takmičarskog karaktera „Pazovizija 2018“ održaće se 26. aprila u Pozorišnoj sali u Staroj Pazovi, a u toku su prijave za zainteresovane muzičke grupe koje žele da uzmu učešće u festivalu koji je takmičarskog karaktera.
Pobednik festivala predstavljaće opštinu Stara Pazova u Republici Slovačkoj na manifestaciji „Dani Opštine Stara Pazova“ koji će 12. maja održati dvočasovni koncert na Hvjezdoslavovom trgu u Bratislavi i pedesetominutni koncert 2. avgusta na Trgu doktora Zorana Đinđića u okviru trodnevne manifestacije „Dani Opštine Stara Pazova“. Drugoplasirana i trećeplasirana grupa nastupiće na jednočasovnom koncertu 1. avgusta u okviru pomenute manifestacije u Staroj Pazovi. Svi članovi grupe moraju imati prebivalište na teritoriji opštine Stara Pazova, minimalno 4, a maksimalno 7 članova među kojima i vokalni solista sa bubnjevima kao obaveznim instrumentom. Svaka prijavljena grupa nastupiće sa po dve kompozicije: domaćom narodnom i pop ili rok pesmom.