(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Kultura 06.02.2018.
Stara Pazova
Usvojen izveštaj o radu MOMS-a

Članovi Upravnog odbora Mesnog odbora Matice slovačke u Staroj Pazovi sinoć su usvojili izveštaj o radu kao i finansijski izveštaj za prethodnu i plan rada za ovu godinu.
Cele godine se beleže mnoge aktivnosti, od predavanja o znamenitim istorijskim ličnostima, učešću na Slovačkim narodnim svečanostima, na festivalu u Slovačkoj do organizacije festivala Raspevani Srem i možemo biti zadovoljni sa realizovanim planom, rekla je predsednica pazovačkog MOMS-a Ana Balaž. Za ovu godinu su pored ostalog planirana predavanja posvećena stogodišnjici od završetka Prvog svetskog rata sa promocijom publikacije Jaroslava Miklovica i izdavanja hronike o Ljudmili Hurbanovoj, koju sprema Katarina Vereš. Krajem februara će u Staroj Pazovi biti održana Godišnja skupština Matice slovačke u Srbiji.