(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 16.01.2018.
Vojka
Izabrani najuspešniji Vojčani u 2017. godini

Vojka može da se pohvali nizom manifestacija, ali i ljudima koji svojim radom i zalaganjem doprinose napretku sela, te Savet Mesne zajednice najbolje u pojedinim oblastima i nagrađuje uoči pravslavne Nove godine, za prethodnu godinu.
Nauspešniji poljoprivrednik u 2017. je Bojan Ćurčin, koji nastavlja porodičnu tradiciju i obrađuje 20 hektara zemlje, a pored ratarstva bavi se i stočarskom proizvodnjom. U oblasti privrede plaketu Mesne zajednice za 2017. godinu primio je Milan Radivojević, preduzetnik, čija se firma preko deceniju bavi postavljanjem automata za samoposluživanje toplim i hladnim napicima a vlasnica najuređenijeg dvorišta je Zorica Pavković. Stefan Vračev, član FK Sremac je najuspešniji sportista, a u oblasti kulture Stevan Korać Šele, koji se bavi istoriografijom, restaurira spomenike na grobljima i piše poeziju. Žikica Jovanović Žikin je postumno poneo priznanje zaslužni građanin, jer je ostavio trag u društveno – političkom i kulturnom životu Vojke a nagradu će čuvati njeva porodica. Za pomoć i podršku razvoju mesne zajednice, poklon je uručen i predseniku Opštine Stara Pazova Đorđu Radinoviću. Svečanost su uveličali brojni gosti, prijatelji mesne zajednice, predstavnici lokalne samouprave a kulturno umetnički program su pripremili članovi FA KUD-a “Slavko Gajin”.