(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Info 08.01.2018.
Stara Pazova
Božić obeležen u hramovima i domovima staropazovačke opštine

Srpska pravoslavna crkva i pravoslavni vernici u Srbiji obeležavaju drugi dan Božića ili Sabor presvete Bogorodice, kojoj se posvećuje dan posle praznika rođenja Isusa Hrista. Božićno praznovanje počinje Badnjim danom.
Na Badnji dan je i u Eparhiji staropazovačkoj u svim crkvama služeno večernje bogosluženje sa osveštanjem Badnjaka. Bogosluženju u Hramu Svetog proroka Ilije u Staroj Pazovi, pored velikog broja vernika, prisustvovali su i predstavnici politčkog i društveno – kultrunog života. Čestitajući građanima Stare Pazove ovaj veliki praznik, predsednik Opštine Đorđe Radinović poželeo je pre svega dobro zdravlje i da svi i ubuduće žive u miru i ljubavi. Božić je praznik mira, dobrote, humanosti, praštanja i pomirenja. Srpska pravoslavna crkva Božić slavi tri dana. Treći dan Božića se obeležava kao praznik Svetog Stefana, prvomučenika koji je bio kamenovan zbog svoje vere. U crkvenom bogoslužbenom kalendaru 7. 8. i 9. januar obeleženi su crvenim slovom.