(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Politika 26.12.2017.
Stara Pazova
SO STARA PAZOVA: Budžet za 2018. godinu 3,2 milijarde dinara

Budžet opštine Stara Pazova za 2018. godinu iznosi 3 milijarde 200 miliona dinara i veoma je investiciono orjentisan, rekao je Đorđe Radinović, predsednik Opštine pred odbornicima lokalnog parlamenta, uz naglasak, da se još očekuju sredstva sa pokrajinskih i republičkih konkursa.
Budžet je većinom glasova usvojen a najviše sredstava, blizu 270 miliona predviđeno je za Novu Pazovu, od čega najviše za pojačano održavanje saobraćajnih površina u ulicama Cara Dušana i Kralja Petra Prvog Karađorđevića i izgradnju trenažne hale, dok se od planiranih 167 miliona dinara za Staru Pazovu najviše predviđa za rekonstrukciju puta Stara Pazova – Stari Banovci. U planu je izrada tehničke dokumentacije za izgradnju predškolskih ustanova u Staroj i Novoj Pazovi, izgradnja predškolskih ustanova u naselju Banovci Dunav i Starim Banovcima. Takođe se predviđa rekonstrukcija škola u Belegišu i Vojki, uređenje centra Surduka, Golubinaca, Krnješevaca i Novih Banovaca i izgradnja kanalizacione mreže na teritoriji opštine. Odbornici su usvojili planove rada za sledeću godinu nekoliko javnih preduzeća i plan rada Skupštine u sledećoj godini a Radinka Dmitrašinović, novoimenovana odbornica je položila zakletvu.