(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Info 25.12.2017.
Stari Banovci
Nove svlačionice u sali u Starim Banovcima

Ulaganje u školski sport jedan je od prioriteta Opštine Stara Pazova u narednoj godini. Prema rečima predsednika opštine, Đorđa Radinovića uslovi u kojima deca borave i treniraju sledeće godine biće na znatno više nivouu, s obzirom da je budžet za 2018. godinu koncipran tako da su značajna sredstva izdvojena za renoviranje i adaptaciju školskih sala i uređenje sportskih terena u dvorištima škola.
Poslednji primer je renoviranje svlačionica u Osnovnoj školi „Slobodan Savković“ u Starim Banovcima koje svakodnevno upotrebi preko 550 učenika pomenute škole uoči održavanja časova fizičkog vaspitanja, ali i članovi sportskih klubova koji treniraju u fiskulturnoj sali škole, gde se ujedno i preko vikdenda igraju utakmice. Pored lokalne samouprave, finansijsku podršku u iznosu od 430 hiljada dinara pružilo je i Ministarstvo pravde Republike Srbije.