(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Kultura 22.12.2017.
Stara Pazova
Koncert Mužičke škole Teodor Toša Andrejević

Učenici Muzičke škole Teodor Toša Andrejević iz Rume izdvojenog odelenja u Staroj Pazovi izveli su juče polugodišnji koncert, na kome su pokazali zavidan nivo umeća.
Bila je to prilika da pokažu šta su od početka ove školske godine naučili, ali i da se pohvale nagradama, koje se nižu jedna za drugom. Najnovije stižu sa takmičenja održanog prošlog vikenda, Na četvrtom takmičenju flautista „Slavenski“ u Beogradu, učenici ove škole osvojili su tri prve i dve druge nagrade. Neke od kompozicija za čije izvođenje su nagrađeni flautisti mogla je da čuje i pazovačka publika a predstavili su se i učenici na klaviru, harmonici i violini.