(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Info 22.12.2017.
Stara Pazova
STARA PAZOVA: Nova zgrada Osnovnog suda i Osnovnog javnog tužilaštva

Danas je otvorena nova zgrada Osnovnog suda i Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi u prisustvu brojnih gostiju, predstavnika lokalne samouprave i ministarstva pravde, vrpcu su svečano presekli Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova, Ružica Nikolić, predsednica Osnovnog suda i Vladimir Nikolić, javi tužilac.
Nova zgrada Osnovnog suda i Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi izgrađena je zahvaljujući sredstvima Opštine Stara Pazova i pomoći Ministarstva pravde Republike Srbije, jer se nakon vraćanja osnovnog suda iz Sremske Mitrovice u Staru Pazovu pokazala potreba za proširenjem. Na ovaj način stekli su se uslovi za normalno funkcionisanje pravosudnih organa u Staroj Pazovi. Opremanje unutrašnjosti, nabavku nameštaja, tehnike i potrebne opreme pomogli su privrednici sa teritorije opštine Stara Pazova. Na ovaj način dobijeno je nekoliko novih sudnica, sudijskih kabineta i pisarnica, u kojima će se zvanično sa radom početi 3. januara 2018.