(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Info 21.12.2017.
Nova Pazova
Završeni radovi na izgradnji petlje Nova Pazova

Nakon što su radovi na izgradnji nove petlje u Novoj Pazovi konačno privedeni kraju, privremena saobraćajna signalizacija je uklonjena, te je uspostavljeno redovno odvijanje saobraćaja na autoputu Beograd – Novi Sad u oba smera u ovom delu zone.
Na petlji koja je izgrađena na mestu gde se ukrštaju auto-put E-75 i lokalni put Vojka - Stari Banovci postavljena su instalacije javnog osvetljenja i zaštitne odbojne ograde, urađena je vertikalna i horizontalna signalizacija i izvršena je sanacija nadvožnjaka. Realizacijom ove investicije, staropazovačka opština postala je jedna od retkih u Srbiji sa većim broja uključenja i isključenja na autoput čime je rešen problem onih koji svakodnevno putuju do Beograda ili Novog Sada, ali i problem pojačanog saobraćaja, pre svega teretnih vozila, u samom naselju. Posle četiri decenije, Novopazovčanima je konačno omogućem pristup autoputu. Novopazovačka petlja povezuje i dva autoputa: Beograd – Novi Sad i Beograd – Zagreb. Podsećamo, više od milion evra izdvojila je Opština Stara Pazova, dok je ostatak sredstava obezbedilo Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.