(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: ●Tokom oktobra i novembra anketiranje poljoprivrednih gazdinstava ● Do 2. novembra otvoren konkurs za ostvarivanje prava na regresirani prevoz studenata i đaka do škole ili fakulteta ● Do 24. oktobra otvorene prijave za dodelu nagrada najboljim romskim učenicima ● Za lečenje Stefana Subotića iz Belegiša potrebno 69.000 evra: Pošaljite SMS 360 na 3030 ● VREME: Miholjsko leto u prvoj polovini oktobra
Info 18.12.2017.
Nova Pazova
Nestala devojčica pronađena u Novoj Pazovi

Trinaestogodišnju devojčicu iz Sremske Mitrovice, čiji je nestanak prijavljen pre nekoliko dana, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, pronašli su danas oko 15 časova u Novoj Pazovi u blizini železničke stanice, saopštio je MUP.
Devojčica nema nikakve povrede, a staranje o njoj preuzeće nadležni Centar za socijalni rad, navodi se u saopštenju. Devojčica je nestala u selu Martinci kod Sremske Mitrovice. Od 12. decembra nije bilo vesti o njoj. Jovana je u Martincima živela u hraniteljskoj porodici. Kako smo nezvanično saznali toga dana od kada nije bilo informacija o njoj krenula je na čas folklora i više se nije vratila. Mobilni telefon joj je bio isključen. Čitav slučaj prijavljen je policiji istog dana oko pola osam uveče. Jovana je tog dana viđena u obližnjem trgovinskom objektu, gde je upitala da li imaju limun u prodaji i rekla da će u povratku svratiti po isti. Nije se vratila. Na času folklora, a poslednji put bila je viđena na Železničkoj stanici u blizini kuće. Najpre se pretpostavljalo da je Jovana sa biološkom majkom, međutim ta sumnja dovedena je u pitanje onog momenta kada se, nezvanično saznajemo, biološka majka javila tokom današnjeg dana u policiju i rekla da dete nije bilo sa njom.