(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Info 23.10.2017.
Stara Pazova
FONDACIJA "TIJANA JURIĆ": I Pazovčani prikupljali potpise za doživotne kazne ubicama dece

U oko 40 gradova Srbije, među kojima je i Stara Pazova, počinje prikupljanje potpisa za izmenu krivičnog zakona, odnosno uvođenje doživotne kazne za ubice dece, maloletnika i trudnica, koju je inicirala Fondacija „Tijana Jurić“.
U sklopu akcije „Doživotno za život“ danas je ispred zgrade Opštine Stara Pazova organizovano prikupljanje potpisa za uvođenje doživotne kazne Potpisivanje peticije biće organizovano do 29. oktobra, a da bi izmene ušle u skupštinsku proceduru, potrebno je prikupiti najmanje 30.000 potpisa u roku od nedelju dana.Organizatori navode da žele da prikupe pola miliona potpisa, a do podneva se ovoj akciji ispred zgrade opštine priključilo preko 200 Staropazovčana. Potpisi se takođe prikupljaju u školama i javnim preduzećima.
Fondacija „Tijana Jurić“ je osnovana 2016. godine sa zadatkom da doprinese većoj bezbednosti dece.