(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Život 18.10.2017.
Stara Pazova
Oktobarski dani solidarnosti sa starima: Poetsko-muzičko veče "Pesme uzdisaja"

U okviru Oktobarskih dana solidarsnosti sa starijim ljudima u Klubu za dnevni boravak trećeg utorka u mesecu održano je Poetsko – muzičko veče simboličnog naziva „Pesme Uzdisaja“.
Stariji su imali priliku da uživaju u poeziji srpskog pesnika i rodoljuba Vladislava Petkovića Disa i stihovima nekoliko pesnika iz Saveza književnika u otadžbini i rasejanju iz Novog Sada, Inđije i Stare Pazove. Veče su upotpunili i članovi staropazovačkog Gradskog hora, dok su aktivisti članova kluba izložili svoje ručne radove. Poslednjeg utorka u mesecu, 24. oktobra sa strijima će se u okviru muzičke večeri pod nazivom „Deca i mladi – starijima i starima“ družiti članovi Dečijeg hora „Svetsosavsko zvonce“ pod upravom Vladane Bzovski.