(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Ministar Šarčević najavljuje smenu zbog curenja testa iz matematike Sutra polaganje kombinovanih testova, oni nisu "provaljeni" • Završen parking ispred staropazovačkog vrtića • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Oblačno i sparno, temperatura od 18 do 27 stepeni
Info 18.09.2017.
Stara Pazova
ŠTAB ZA VANREDNE SITUACIJE: Sanirane veće posledice nevremena. Pored krovova oštećeno je i 500 spomenika

Dan nakon velikog nevrema, koje je zahvatilo opštinu Stara Pazova, život funcioniše relativno normalno. Svi putevi su prohodni, delovi opštine su i dalje bez struje, u prekidu je i telefonski saobraćaj.

Sve javne ustanove rade, osim škola „Simeon Aranicki“ i „Anton Skala“ u Staroj Pazovi. Građani kažu, da ovakvo nevreme ne pamte i ono što ih sada najviše brine, jeste nadoknada materijalne štete. Danas je zasedao Štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova i s obzirom da nije proglašena vanredna situacija, lokalna samouprava po tom pitanju čeka instrukcije republičkih organa. Građani se za pomoć mogu obratiti JKP Čistoća, a iz ovog preduzeća apeluju, da polupani crep ne bacaju u kante za smeće, već da ga slože ispred kuća i narednih dana će radnici Čistoće odneti sve što je u nevremenu uništeno. Velika šteta je nastala i na grobljima. Oštećeno je oko 500 spomenika.