(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Info 24.08.2017.
Stara Pazova
Pripreme za početak školske godine

Približava se septembar i udar na džepove roditelja. Iako se cene nisu mnogo menjale od prošle godine, a knjige su mogle da se preko škola kupe i na rate, kada se sve sračuna, za polazak u školu potrebno je više od pola plate.

S obzirom na sve izdatke, svaki dinar je važan i roditeljima budućih prvaka će svakako puno značiti pomoć Opštine Stara Pazova, koja je finansirala kupovinu udžbenika za njih. Prvaci svih osnovnih škola na teritoriji Opštine Stara Pazova i ranije su dobijali školski pribor, ovo je prvi put da im lokalna samouprava poklanja i udžbenike. Njih će dobiti oko 650 prvaka. U budžetu Opštine Stara Pazova, kao i prethodnih godina, obezbeđena su i sredstva za regresiranje dela troškova prevoza učenika srednjih škola i studenata.