(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Info 18.08.2017.
Stara Pazova
ZBOR „POLICIJA U ZAJEDNICI": Druženje policije i građana u staropazovačkom parku

Taktičko tehnički zbor pod nazivom „Policija u zajednici“ u organizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, a u saradnji sa Policijskom stanicom u Staroj Pazovi i Opštinom Stara Pazova održan je u staropazovačkom Gradskom parku u prisustvu velikog broja posetilaca, ponajviše dece.

Zbor se organizovao sa ciljem da se stanovnici staropazovačke opštine upoznaju sa jedinicama MUP-a koje brinu o bezbednosti građana. Uoči zbora delegacija na čelu sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem ugostila je ministra unutrašnjih poslova Republike Srbije Nebojšu Stefanovića i direktora policije Vladimira Rebića. U okviru zbora predstavili su se pripadnici žandarmerije, SAJ-a, Sektora za vanredne situacije, Uprave policije, Saobraćajne policije, Konjička brigada i službeni psi, a sve jedinici obišao je ministar Stefanović u prisustvu prvog čoveka opštine. Na ovom događaju bila je prikazana i oprema koju pripadnici MUP-a koriste u svakodnevnom radu.