(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Info 14.08.2017.
Stara Pazova
Izgradnja kružnog toka po projektnoj dokumentaciji

U okviru rekonstrukcije državnog puta II A reda broj 127, odnosno lokalnog puta Stara Pazova – Stari Banovci, trenutno se izvode radovi 2.faze, kojom je predviđena izgradnja kružne raskrnice na uglu ulica Vuka Karadžića i Podunavskog partizanskog odreda.

Nekoliko stanovnika ovog dela Stare Pazove nije zadovoljno radovima na izgradnji raskrsnice koji se izvode, kako navode, iz aspekta bezbednosti i nemogućnosti prilazima automobilima svojim kućama i postavljaju pitanje, zašto je pozicija centralnog ostrva u kružnoj raskrsnici projektom predviđena uzdužno ka centru mesta Stara Pazova. U par navrata žalili su se opštinskim organima, a sada su o tome obavestili Inspekciju za drumski saobraćaj Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Opštinsko rukovodstvo naglašava, da se svi radovi izvode u skladu sa projektnom dokumentacijom, koja je overena od svih institucija, opštinskih i državnih i predsednik opštine Đorđe Radinović ističe, da je predložio i izgradnju ograda, kako bi se bezbednost podigla na što viši nivo i da je lokalna samouprava spremna da izađe u susret građanima, ali da će im sada na neki način ruke biti vezane, u slučaju potrebe dodatnog izlaženja u susret građanima, jer će poslednju reč dati republički inspektor. Što se tiče prilaza kućama, kako nam je objasnila načelnica Odeljenja za investicije Branka Stojanović, oni su predviđeni projektom.