(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Sport 14.10.2012.
Nova Pazova
Radnički ubedljiv protiv Timoka

Radnički je u najboljoj igri ove jeseni pred svojim navijačima ostvario ubedljivu pobedu protiv Timoka iz Zaječara 3:0 i osvojio važna tri boda u begu sa dna tabele. U devetom kolu Srpske lige, Vojvodina, fudbaleri Dunava su u Starim Banovcima pobedili Palić sa 1:0, a Jedinstvo iz Stare Pazove je sa Dinamom u Pančevu igralo 1:1.

U devetom kolu Vojvođanske lige, Zapad fudbaleri Omladinca su u Novim Banovcima izgubili od Indeksa iz Novog Sada 1:4. Jadran iz Golubinaca u okviru desetog kola Sremske lige doživeo prvi poraz od LSK-a u Laćarku 2:0, a Sremac Vojki pobedio Sloven iz Sibača 2:0. U desetom kolu Druge Sremske lige u Belegišu u opštinskom derbiju fudbaleri Podunavca su pobedili Slogu iz Krnješevaca sa 4:1.