(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Staropazovačko Udruženje “Zagrli srcem – Nikola Vulinović” u saradnji sa Centrom za kulturu organizuju Humanitarno veče 1. marta. Prihod prikupljen od prodatih karata namenjen je za pomoć deci oboleloj od raka.• SPORT: Košarkaši Dunava poreženi u Vršcu • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 0, najveća dnevna do 20 stepeni
Sport 13.10.2012.
Nova Pazova
Pobeda u Segedinu

Rukometašice Maks sporta iz Nove Pazove su postigle izuzetan uspeh pošto su se plasirale u prvo kolo Čelendž kupa. Novopazovčanke su u petak i subotu dva puta pobedile u kvalifikacijama za ovaj kup ekipu Kastrioti iz Uroševca i tako se našli u prvom kolu ovog značajnog međunarodnog takmičenja.

U prvoj utakmici koja je u petak odigrana u Segedinu ekipa Maks sporta je pobedila Kastrioti sa 31:16, a u drugom meču juče bilo je 25:20 za devojke iz Nove Pazove. Inače, utakmice su igrane u Segedinu, zato što je stav naše države da nema zvaničnog igranja utakmica sa ekipama iz Južne Srpske Pokrajine ni u Srbiji ni na Kosovu. Novopazovčanke su u Segedinu igrale zahvaljujući novčanoj pomoći koju su pružili Ministarstvo za sport i omladinu Vlade Srbije, Rukometni savez Srbije i Opština Stara Pazova. U prvom kolu Čelendž kupa Maks sport će igrati protiv ekipe Cug iz Švajcarske, a utakmice su na programu 10 ili 11 novembra u Novoj Pazovi, a revanš je sedam dana kasnije u Švajcarskoj.