(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Život 27.03.2012.
Surduk
Surdučki kotlić 2012.

Radovan Simić iz Surduka pobednik je nadmetanja u kuvanju riblje čorbe „Surdučki kotlić 2012.“.Drugo mesto je pripalo firmi Kovač Mont čiji su radnici zajedničkim snagama sa vlasnikom skuvali odličnu čorbu, a treće mesto je pripalo starobanovčaninu Tošici Pražiću. Nagrade su bile već poznate novi kotlići i tapiserija Ateljea Antre. Surdučani su demonstrirali i žigosanje ždrebadi Siniše Paunovića vlasnika ergele.

A mogli su se degustirati i proizvodi od mangulice,koja je po rečima surdučana najkvalitetnija na Balkanu jer njihove svinje su od ranog proleća do kasne jeseni u šumi sa druge strane Dunava. Žene u udruženju Jefimija priredile su i lepu izložbu ručnih radova.