(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 02.10.2012.
Stara Pazova
Dečja nedelja u Pinkiju

U Osnovnoj školi “Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi već su uveliko počele aktivnosti povodom “Dečje nedelje“. Učenici prvog razreda danas su ukrašavali školsko dvorište, a tokom ove nedelje trebalo bi da budu upisani u školsku i gradsku biblioteku.

Planirane su tri vrste aktivnosti humanitarnog karaktera: prva je poklon drugu iz odelenja, druga je prikupljanje školskog pribora, slatkiša i igračaka za decu bez roditeljskog staranja, koja se organizuje u saradnji sa Centrom za socijalni rad, i treća humanitarna aktivnost je poklon knjiga školskoj biblioteci, rekla je pedagog Vesna Stepanović. Tokom ove nedelje biće organizovane brojne sportske aktivnosti. Učenici nižih razreda će imati međuodeljenska sportska druženja, za učenike od četvrtog do osmog razreda biće organizovan šahovski turnir, učenici šestog razreda će se takmičiti u rukometu, dok će učenici sedmog i osmog razreda odmeriti snage u fudbalu.