(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 15.08.2016.
Stara Pazova
Staropazovačka policija otkrila pedofila

Staropazovačka policija je u saradnji sa Službom za visokotehnološki kriminal uspela da otkrije identitet I da uhapsi pedofila koji je pokušao da namami jedanaestogodišnju devojčicu preko društvene mreže Fejsbuk. Devojčica je, srećom, na vreme prijavila majci da je stariji čovek kontaktirao s njom, pa je ona sa ćerkinog profila počela da se dopisuje sa njim I ceo slučaj prijavila policiji.

Nakon istrage otkriveno je da se sa devojčicom odnosno njenom majkom dopisivao Dragan Živanović (66) iz Beograda koji je za ovo delo I uhapšen. Policija je prilikom pretresa stana kod osumnjičenog pronašla kompjuter pun fotografija dece koje je razmenjivao sa svojim prijateljima, takođe pedofilima. Policija je zaplenila računar i rade na razrešavanju ostalih saradnika.