(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 31.05.2016.
Stara Pazova
Rekonstrukcija puta Stara Pazova – Stari Banovci

U toku je realizacija jednog od bitnijih projekata za građane opštine Stara Pazova, rekonstrukcija puta Stara Pazova – Stari Banovci. Radove je danas obišao Đorđe Radinović predsednik opštine Stara Pazova koji je istakao zadovoljstvo kvalitetom radova. Ovaj putni pravac je bio u veoma lošem stanju sa mnoštvom udarnih rupa i nakon skoro tri godine napora, lokalna samouprava je uspela da izdejstvuje sve potrebno za njegovu sanaciju. Rekonstrukcija putnog pravca Stara Pazova – Stari Banovci odvijaće se u devet faza, a obuhvataće izgradnju kružnih tokova za koje je opština Stara Pazova danas raspisala tender. Vrednost ove investicije je oko 4,5 miliona evra.

Trenutno se radi prva faza koja podrazumeva rekonstrukciju Svetosavske i ulice Vuka Karadžića u Staroj Pazovi, a nakon nje i deveta faza, odnosno rekonstrukcija ulice Zdravka Jekića u Starim Banovcima. Zbog radova na rekonstrukciji državnog puta II A reda broj 127 Stara Pazova – Stari Banovci zatvoren je deo ulice Svetosavske od ukrštanja sa Ulicom kralja Petra I Karađorđevića do ukrštanja sa ulicom Nikole Momčilovića pa savetujemo vozačima da imaju strpljenja i koriste preporučene alternativne pravce.