(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Kultura 30.05.2016.
Stara Pazova
Šest zlata za pazovački folklor

Od sedam grupa iz Opštine Stara Pazova, koje su juče učestvovale na 55. Muzičkom festivalu dece Vojvodine, 6 je ponelo zlatna priznanja. U mlađem uzrastu ansambli KUD-a Mladost iz Nove Pazove, KUD-a Branko Radičević iz Stare Pazove i Novih Banovaca i SKUD-a Čmelik iz Stare Pazove su visoko ocenjeni i nagrađeni zlatnim plaketama. U starijem uzrastu grupe KUD-a Branko Radičević iz Stare Pazove i Novih Banovaca su osvojile takođe zlatna priznanja, dok je OKUD-u Sveti Sava iz Nove Pazove pripalo srebro. Na pokrajinskom festivalu je bilo ukupno 35 grupa a sve je ocenjivao stručni žiri u sastavu Dušanka Dmitrović, Dajana Kostić, Bojan Milinković i Slobodanka Rac.
Članovi žirija su uručili i specijalna priznanja – za najboljeg igrača je proglašen Miloš Janković iz Novih Banovaca a najbolja igračica je Anđela Radojčić iz staropazovačkog društva Radičević.