(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Kultura 23.05.2016.
Nova Pazova
Održan festival dečjeg folklora „Razigrana mladost"

U petak i u subotu u Novoj Pazovi je održan 11. međunarodni festival dečjeg folklora Razigrana mladost. Nastupilo je oko 800 učesnika iz Nove Pazove, Kostolca, Bogatića, Batajnice, Stare Pazove, Sremske Mitrovice, Jakova, Novih Banovaca, i 4 inostrana ansambla iz Republike Srpske, Makedonije, Hrvatske i Bugarske. Drugi dan festivala je počeo defileom učesnika kroz centar Nove Pazove nakon čega su izvođači pred punom sportskom salom publike pokazali pesme i igre iz krajeva odakle dolaze i na koji način neguju narodnu baštinu. Festival je pratio Dragan Đorđević, direktor Nacionalne sekcije CIOF Srbija, koji je ocenio da su svi izvođači veoma kvalitetni i da ovakva manifestacija zaslužuje da se nađe na CIOF-ovoj mapi festivala.
KUD Mladost kao organizator tome i teži i nada se, da će 12. Razigrana mladost imati obeležje Međunarodne organizacije folklornih festival koja okuplja članice iz više od 90 zemalja i više od 300 svetskih festivala.