(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 19.05.2016.
Stara Pazova
Nedelja zdravlja usta i zuba

PU Poletarac i Služba dečje stomatologije Doma zdravlja Dr J.J. Zmaj održali su danas u staropazovačkom parku centralnu manifestaciju u okviru akcije obeležavanja nedelje zdravlja usta i zuba. Mališani iz vrtića su sa transparentima u rukama i u kostimima od recikliranih materijala recitovali pesme na ovu temu. Animacija dece, oslobađanje straha od zubara i neposredan kontak sa stomatolozima u nešto drugačijem okruženju, cilj je ovogodišnje akcije.Već 26 godina, treća nedelja maja posvećena je promociji zdravlja usta i zuba, a ističe značaj prevencije, održavanje higijene i redovnih poseta zubaru.
Kako bi promovisali zdravlje usta i zuba dečji stomatolozi staropazovačkog Doma zdravlja ove nedelje obilazili su predškolske ustanova na teritoriji naše opštine, ali kako ističe doktorka Bojana Markovska, specijalista dečje i preventivne stomatologije, prevencija je važna kako za decu tako i za odrasle.