(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 10.05.2016.
Stara Pazova
Nacionalno takmičenje o ekologiji

U okviru međunarodnog programa „Mladi EkoReporteri“, udruženje „Ambasadori održivog razvoja i životne sredine“ i kompanija “Vip mobile” proglasili su pobednike nacionalnog takmičenja, kako bi među mladima u Srbiji promovisali ideju o razvoju ekološke svesti i aktivizma. U konkurenciji preko sto šezdeset ozbiljnih istraživačkih radova u formi eseja, fotografija i video zapisa u tri starosne kategorije, Ljubica Ognjenović učenica OŠ Simeon Aranicki iz Stare Pazove osvojila je prvo mesto u kategoriji od 11 do 14 godina za svoj rad u kojem je ukazala na nedostatak mogućnosti za reciklažu PET ambalaže.

Za osvojeno prvo mesto Vip mobile je nagradio tablet uređajem. Škola koju Ljubica pohađa „Simeon Aranicki“, odlučila je da od ove godine samostalno sakuplja PET ambalažu i reciklira je. Međunarodni program „Mladi EkoReporteri“ sprovodi se u više od 25 zemalja širom sveta sa ciljem da se deci i mladima omogući da razviju i jačaju svest o značaju očuvanja životne sredine.