(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu isključenje struje u Novim Banovcima • Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa • REFERENDUM U OPŠTINI STARA PAZOVA: 61,77 % izašlih glasača zaokružilo DA • COVID 19: Redovi ispred kovid ambulanti širom Srbije se ne smanjuju, već nekoliko dana registruje se petocifreni broj zaraženih. U Srbiji registrovano 12.797 obolelih • Bronza za Mariju Malić na Gran priju u Soveniji • VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 06.05.2016.
Stara Pazova
STARA PAZOVA: Alternativni pravci zbog radova u Svetosavskoj

Ovih dana stupile su na snagu izmene u režimu saobraćaja u centru Stare Pazove zbog radova na rekonstrukciji kolovoza u Svetosavskoj ulici. Kako nalaže saobraćajna signalizacija koja je na putu, iz pravca Novog Sada, Nove Pazove i Golubinaca, ka auto putu, Kući fudbala i fabrici Nestle se ne može kroz centar Stare Pazove. Za vozila koja dolaze iz pravca Novog Sada, iz Novosadskom ulicom, alternativne ulice su: Branka Radičevića, prva levo odmah posle Vatrogasnog doma, zatim treća ulica desno, Pere Ninkovića do semafora, gde treba skrenuti levo u ulicu Vuka Karadžića koja vodi do izlaza iz Stare Pazove, odnosno, ka auto putu Beograd - Novi Sad, Kuće fudbala, Fabrike Nestle. Ovde skrećemo pažnju vozačima na raskrsnicu ulica: Branka Radičevića, Jana Kolara i Zmaj Jovine, posebno četvrtkom kada su zbog zelene pijace velike gužve. Upozorenje se posebno odnosi na kamione i druga vozila većih gabarita.

Za vozila iz Novog Sada koja idu u pravcu Nove Pazove ili Golubinaca, nema izmena u režimu saobraćaja, i ona mogu kroz centar. Vozači koji dolaze sa auto puta ili iz pravca Kuće fudbala, i idu ka Novom sadu, treba da se u ulici Vuka Karadžića, kod pravoslavne crkve Svetog Ilije prestroje u desnu kolovoznu traku, na semaforu skrenu desno u ulicu Pere Ninkovića, zatim u prvu ulicu levo, Branka Radičevića kojom se kreću sve do vatrogasnog doma, gde skretanjem desno, ulaze u Novosadsku ulicu koja vodi ka Inđiji, odnosno Novom Sadu. Izmene u saobraćaju važe i za vozače koji iz pravca Nove Pazove nameravaju do, na primer Kuće fudbala. Oni bi trebalo da odmah posle Baze Srem puta, a pre Restorana Putnik skrenu desno u ulicu Nikole Momčilovića i držeći se te ulice stignu do hrama Svetog Ilije gde na semaforu idu desno u ulicu Vuka Karadžića koja će ih odvesti u pomentom pravcu. Isti pravac je na raspolaganju vozačima koji opet na primer od Kuće fudbala žele u Novu Pazovu ili Batajnicu, samo što se u ulici Vuka Karadžića, na semaforu prestrojavaju u levu kolovoznu traku, skreću levo u ulicu Nikole Momčilovića koja će ih odvesti do glavne saobraćajnice na kojoj treba da skrenu levo na put koji vodi do Nove Pazove. U svakom slučaju, učesnicima u saobraćaju, dok traju radovi savetujemo strpljenje, poštovanje saobraćajnih propisa i signalizacije i maksimalan oprez.