(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Građani Srbije su se na referendumu izjasnili sa 61,84 odsto glasova u korist potvrđivanja Akta o promeni Ustava u oblasti pravosuđa, pokazuju preliminarni rezultati • Učenici osnovnih škola u AP Vojvodina danas kreću na nastavu • COVID 19: U poslednja tri dana pregledano preko 250 pacijenata, pozitivan rezultat na koronavirus dobije oko 65 odsto. Lekari apeluju na izbegavanje gužvi, poštovanje aktuelnih mera i vakcinaciju• VREME: Sunčano i hladno, temperatura od -1 do 6 stepeni • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Info 01.05.2016.
Stara Pazova
Честитка председника Општине

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ВАИСТИНУ ВОСКРЕСЕ! Поштовани суграђани, наредних дана се по Православном календару, обележава радосни и велики хришћански празник Васкрсења Христовог. Ово је дан сећања на ближње, дан радости, саосећања, породичног окупљања и славља. Као и 27. марта, када смо верницима римокатоличке и словачко евангеличке цркве пожелели да радосно прославе овај празник, тако и верницима Православне вероисповести, али и свима вама који поштујете овај дан, желим да заједно и радосно, у миру и слози, обележимо један од највећих празника.

Учинимо да и у нама, са Васкршњим празницима оживе, добре жеље, добре мисли, добре намере, љубави и међусобног праштања.



Ваш председник,

Ђорђе Радиновић