VESTI: CSR Stara Pazova: Otvoren "Dnevni boravak" za rad sa decom sa poremećajem u ponašanju • Od Stare Pazove do Subotice za manje od sat vremena, brza pruga mogla bi da bude otvorena već u decembru • U četvrtak počinje prolećni raspust za đake na teritoriji Vojvodine • U sredu isključenje struje u Staroj Pazovi • U toku upis dece u "Poletarac" • U novopazovačkoj biblioteci organizovano druženje učenika sa pesnikinjom za decu Tatjanom Pupovac • Odbojkašice Jedinstva savladale Omladinac u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa • VREME: Sunčano, temperatura do 20 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 04.04.2016.
U narednih 120 dana asfaltiranje svih neasfaltiranih ulica

Već danima teške putarske i građevinske mašine na terenu u naseljima staropazovačke Opštine vredno rade na asfaltiranju neasfaltiranih ulica, koje će dobiti asfalt nakon dugogodišnjeg čekanja. Realizaciju ovog zahtevnog projekta lokalna samouprava je ostvarila odgovornim pristupom problemu, velikim zalaganjem, izradom sve neophodne projektno-tehničke dokumentacije i uspešno sprovedenim projektom Javno-privatnog partnerstva. Javno-privatno partnerstvo je jedan od najboljih i najefikasnijih modela investiranja u kapitalne projekte i po tome će Stara Pazova biti među prvim opštinama u Srbiji. Uveliko su pokrenuti predviđeni radovi na asfaltiranju ulica na više lokacija po naseljima u Opštini, a za manje od 120 dana svaka kuća u neasfaltiranim ulicama, svaki registrovani zemljani ili nasuti put sa statusom ulice, biće asfaltiran po najvišim standardima.

Na terenu, svuda gde se asfaltira svakodnevno je prisutan stručni nadzor, ali i Đorđe Radinović, predsednik Opštine Stara Pazova, zajedno sa svojim saradnicima, i u svakom mestu najpre sa predsednicima mesnih zajednica. Važno je istaći da se rukovodstvo lokalne samouprave sa predsednikom Radinovićem na čelu maksimalno trudilo na infrastrukturnom uređenju svih mesta na teritoriji Opštine, i da je značajan broj ulica i sličnih komunalno-infrastrukturnih radova rađen u protekle četiri godine, prema domaćinskom planiranju i realnim mogućnostima oštinskog budžeta. Do sada su od 2012. godine sprovedene brojne veće i manje, ali svakako građanima značajne, infrastrukturne investicije, i zadovoljstvo je da ćemo se svi kao građani na kraju ovog projekta sa ponosom svrstati među retke opštine, koja više nemaju nijednu ulicu bez asfalta.